אם יש לך על 45 דקות כדי לבלות במטבח, הנזיד של האנטר יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 1263 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 95 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא שעועית, חומץ יין, תפוח אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. תבשיל האנטר, תבשיל האנטר, ו תבשיל צייד פולני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מיין ושטוף שעועית, ומניח בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית, ומביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
3
מסננים את השעועית, ומניחים שעועית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 8 כוסות מים; מביאים לרתיחה. לכסות ולבשל 1 שעה או עד קצת מוצק.
מרכיבים שתצטרך
5
לנקז ולהניח בצד.
6
מניחים 3 כוסות מים בסיר גדול; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים לפת צהובה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, פטריות, בצל, גזר וסלרי, וחוזרים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד פריך-מכרז. הגדר בצד (לא לנקז).
מרכיבים שתצטרך
9
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מן הברווז. לשטוף ברווז עם מים קרים; טפיחה יבשה. לקצץ עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
10
חתוך ברווז ל-8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
11
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
12
הוסף חתיכות ברווז; לטגן 5 דקות בכל צד או עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר מהמחבת.
14
הוסף חתיכות עוף; לטגן 5 דקות בכל צד או עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
15
הסר מהמחבת.
16
הוסף נקניק; לטגן 10 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
17
הסר מן המחבת, ולתת מגניב. פרוס נקניק לתוך 18 (1 אינץ') חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
18
בזהירות להוסיף 1/4 כוס יין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה, ולהוסיף טפטוף מחבת כדי stockpot עם ירקות.
מרכיבים שתצטרך
19
מוסיפים את השעועית, הברווז, העוף, הנקניק, 2 3/4 כוסות יין, פטרוזיליה קצוצה, חומץ, מתובל, טימין, מלח, פלפל, ומרק, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. מכסה נזיד, וצינה 8 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20
דל שומן מוצק מפני השטח; להשליך. לחמם מעל חום בינוני; ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
21
מפזרים תבשיל עם קרוטונים פריך, ומקשטים עם גבעולי פטרוזיליה, אם תרצה בכך.