תבשיל חום חשיש קרמי
תבשיל חום חשיש קרמי נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. זה הר ד ' אובר יש 402 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 16 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורש צ'יפס תפוחי אדמה, שמנת, אבקת שום, ופלפל טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תבשיל חום חשיש קרמי, תבשיל חום חשיש קרמי, ו תבשיל חום חשיש קרמי וגביני כפול תפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס.
במחבת קטנה ממיסים 1/4 כוס חמאה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים 3 עד 4 דקות, או עד שהם רכים.
יוצקים תערובת לקערה גדולה.
מוסיפים את השמנת החמוצה, שמנת מרק הסלרי, הגבינה, אבקת השום, תפוחי האדמה החומים והמלח והפלפל.
שלב עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה. למעלה באופן שווה עם שבבי תפוחי אדמה כתוש ואופים במשך 45 דקות, או עד חם תוסס.