תבשיל חרדל תירס ירוק של דונאסו
תבשיל חרדל החרדל של דונאסו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך ביסקוויט לערבב, סטייק חזיר מבושל מראש, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת מאפין תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'ורוס מאפין תירס כקינוח. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית נסו המרכיב הסודי (חרדל דיז'ון): סלט שעועית ירוקה חמה עם שאלוט וחרדל, תבשיל לחם תירס, ו תבשיל לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לרסס תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את הירוקים חרדל, בצל, ושום קלוי עד הבצל הם שקופים וירוקי החרדל הם נבולים ומופחתים, על 10 דקות.
מסננים תערובת ירקות במסננת אם עסיסי מאוד.
מערבבים את תערובת מאפין התירס, תערובת ביסקוויט, ביצים וחלב יחד בקערה גדולה כדי להפוך את הבלילה; מערבבים בחרדל דיז ' ון ומלח ריכוך מתובל, ולאחר מכן מערבבים בעדינות את הירקות המבושלים, בשר חזיר, וגבינה מקסיקנית תערובת עד לשלב ביסודיות. לגרד את התערובת לתוך צלחת תבשיל מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה וקיסם שיניים מוכנס למרכז התבשיל יוצא נקי, כ 50 דקות. אם התבשיל מתחיל להשחים מהר מדי, מכסים צלחת עם נייר חלקדרך זמן הבישול. לכבות את התנור, ולאפשר תבשיל לעמוד 15 דקות בתנור החם לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש