קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

תבשיל כבש עם שעועית לבנה וארטישוקים

תבשיל כבש עם שעועית לבנה וארטישוקים
תבשיל כבש עם שעועית לבנה ארטישוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 469 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא יין, שעועית קנליני, מרק עוף דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל טלה איטי עם ארטישוק ושעועית לבנה, סלט עם שעועית לבנה וארטישוקים, ו Brandade של שעועית לבנה עם ארטישוק התינוק.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת של 5 עד 6 ליטר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים כבש ומערבבים מדי פעם עד השחמה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מרק, יין, עגבניות, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר כדי לשמור על מבשלים; לכסות ולבשל עד כבש רך כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, לשטוף לקצץ ארטישוק (ראה" זמירה ארטישוק התינוק, " להלן) לחתוך לחצי. כאשר כבש רך, מערבבים שעועית, זיתים, פטרוזיליה, טימין, ארטישוק. מכסים ומבשלים עד ארטישוק רך כאשר פירסינג, 20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1
חותכים את הגבעול בבסיס הארטישוק, באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
2
לקלף בחזרה ולשבור את העלים בכל רחבי הבסיס של הארטישוק עד שתגיע לשכבה העדינה של עלים כי הם צהובים בתחתית וירוק בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את השליש העליון של העלים הנותרים (החלק הירוק). עם סכין חיתוך חדה, לקצץ את כל החומר הירוק, סיבי מן הבסיס של הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך