תבשיל כרוב מסולסל
תבשיל כרוב מסולסל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם חלב, אזובית, גבינה אמריקאית תהליךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל כרוב מסולסל גביני, כרוב מסולסל, ו כרוב מסולסל.
הוראות
מקום 1 ב. של מים, כרוב וגזר במחבת גדולה; להביא לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד פריך במכרז. בינתיים, בסיר קטן, לטגן את הבצל ב 3 כפות חמאה עד רך. מערבבים בקמח, מלח ופלפל; מבשלים עד מבעבע. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל ומערבבים עד מעובה.
מסננים כרוב וגזר; מניחים חצי משומן 2-1/2-qt. צלחת אפייה. למעלה עם חצי מהרוטב; מפזרים חצי מהגבינה. חזור על שכבות.
במחבת קטנה, ממיסים את שאר החמאה.
מוסיפים את הפירורים, מרז ' ורם וקורנית; מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30-35 דקות או עד הכרוב הוא מכרז ואת החלק העליון הוא השחמה.