תבשיל מאכלי ים גדול וקרם הוא pescatarian ומספק כ 165 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יין, בצל, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 4 דקות. נסו תבשיל פירות ים שמנת, תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים* (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחלק את כוס השמן בין 2 סירים גדולים וחום מעל חום בינוני. מחלקים את הבצל, גזר, גזר לבן וסלרי בין הסירים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 18 עד 20 דקות. חלוקת באופן שווה, מפזרים את הקמח ואת הטבח, ערבוב, במשך 1 דקה (לא נותנים להכהות). מחלקים את היין בין הסירים ומבשלים 1 דקה.מחלקים את הקרם בין הסירים; מתבלים כל אחד עם 1 כפית מלח ופלפל כפית ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הסר מהחום, מחלק באופן שווה, מערבבים את הפטרוזיליה. מחלקים את תערובת הירקות בין ארבעה 8 אינץ ' מרובע אפייה מנות ולתת מגניב.בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומוסיפים 1 כף מלח. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 15 עד 18 דקות. שמור 3 כוסות של מי הבישול, לנקז את תפוחי האדמה, ולהחזיר אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
אופים את התבשיל על תבנית אפייה מעוטרת ב 375 F עד חום זהוב, 20 עד 25 minutes.To להקפיא ולבשל מאוחר יותר: להקפיא את התבשיל unbaked, אטום היטב, עד 3 חודשים. כדי לבשל, להפשיר את התבשיל ואופים, חשופים, על תבנית אפייה מעוטרת ב 375 F עד מחומם דרך חום זהוב, 40 עד 45 דקות.