תבשיל נקניק וגבינה גריסים (מהפך)
מתכון נקניק וגבינה תבשיל שיבולת שועל (מהפך) מוכן בסביבות 1 שעה ו 5 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מלח, מים, מוצרי ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו תבשיל שיבולת שועל ונקניק וגבינה, תבשיל שיבולת שועל ונקניק וגבינה ליום האם, ו תבשיל נקניקיות ודגנים. (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 2 1/2 - או 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני 7 עד 9 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, מחממים מים ומלח לרתיחה. מערבבים לאט שיבולת שועל. להפחית את החום; לכסות ולבשל 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
הסר מהחום. מערבבים ב 1 כוס הגבינה והחמאה עד מומס. מערבבים את המוצר נקניק וביצה.
יוצקים תערובת שיבולת שועל לתוך תבשיל; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
מפזרים פטרוזיליה; מגניב 10 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש