תבשיל נקניק וגבינה גריסים (מהפך)
תבשיל נקניק וגבינה גריסים (מהפך) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, מים, גרגרי תירס לבישול מהיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. , שהוא מוצק. נסו תבשיל נקניק וגבינה גריסים (מהפך), תבשיל שיבולת שועל ונקניק וגבינה, ו תבשיל שיבולת שועל ונקניק וגבינה ליום האם (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 2 1/2-או 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני 7 עד 9 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, מחממים מים ומלח לרתיחה. מערבבים לאט שיבולת שועל. להפחית את החום; לכסות ולבשל 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
הסר מהחום. מערבבים ב 1 כוס הגבינה והחמאה עד מומס. מערבבים את המוצר נקניק וביצה.
יוצקים תערובת שיבולת שועל לתוך תבשיל; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
מפזרים פטרוזיליה; מגניב 10 דקות.