מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, בקר טחון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. . נסו דלעת פיקנטי סקווש & תבשיל מקרוני, מרק סקווש עם מכשפות Pumpernickel וטיפות דם חריפות (מרק סקווש קלוי חריף עם טוסט Pumpernickel), ו פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-סקווש על סקווש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
2
סקווש סאוט בחמאה עד מכרז, כ -10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סקווש
3
במחבת גדולה, לבשל את הבשר הטחון, בצל, חלפיניו, ערבוב עד בשר משחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
פלפל חלפיניו
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
לנקז את השומן. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הדלעת, הביצים והמיונז. מערבבים בתערובת בשר טחון וגבינת צ ' דר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינת צ ' דר
בשר טחון
מיונז
סקווש
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
יוצקים לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומפזרים פירורי קרקר באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד מחומם דרך, ואת החלק העליון הוא השחמה יפה.