תבשיל עוף ואורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל עוף ואורז, תבשיל עוף ואורז, ו תבשיל עוף ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להמיס מרגרינה בסיר 2 ליטר על אש בינונית. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תוסס; להסיר מן החום. מערבבים חלב ומרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
¼ כוס קמח גדושה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים במרכיבים הנותרים.
4
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 2 ליטר או צלחת אפייה מרובעת, 8x8x2 אינץ'.