תבשיל עוף ואורז עם תרד ושיטאקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 ומחירו 5 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חום, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה מרהיב. נסו שעורה עם שיטאקים ותרד, סלט אפונה ותרד עם בייקון ושיטאקים, ו תבשיל אורז תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 1 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ומבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות עד לריכוך. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים פטריות ומבשלים 8 דקות או עד להתרככות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מוסיפים חצי תרד ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהתרד מתחיל לנבול.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
5
מוסיפים את התרד שנותר, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד 2 דקות או עד שכל התרד נבול.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6
ממיסים 3 כפות חמאה שנותרו בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
מוסיפים קמח, ומבשלים, מטאטאים כל הזמן, 1 דקה. לאט לאט להקציף חלב, ומבשלים, תוך הקצפה מתמדת, כ -5 דקות או עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מסירים מהאש, ומקציפים לאט את גרוייר, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מקציפים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים תערובת תרד, אורז ועוף; מעבירים לכלי קדירה משומן קלות בגודל 13 על 9 אינץ ' (4 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
11
מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה, או אופים, מכוסים בנייר כסף, בחום של 375 למשך 45 דקות או עד שהם מבעבעים וחמים.