זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח מתובל, בצל, עגבניות משומר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל בקר צרפתי, תבשיל בקר צרפתי, ו תבשיל בקר צרפתי.
הוראות
1
בסיר איטי של 5 עד 6 ליטר משלבים פטריות, עגבניות לא מרוסנות, גזר, בצל, תפוח אדמה, שעועית ירוקה, זיתים, מרק, יין, טפיוקה, עשבי תיבול דה פרובנס, טימין ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
שעועית ירוקה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
טפיוקה.
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מניחים מעל עוף; מפזרים מלח מתובל. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוך למשך 6 עד 7 שעות או על הגדרת חום גבוה למשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מערבבים פנימה קלאסיקה. ארבע רוטב פסטה אלפרדו גבינה. אם תרצה, מגישים עם לחם צרפתי.
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטרון בורדו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
הברון דה שארטרון בורדו
אדום בוהק יפה, עם זוהר של יין צעיר. האף מלא בפירות טריים, דובדבנים ותווים של צמחייה. על החיך, יין זה יש איזון ועדינות. יין אלגנטי, בעל מבנה טאני דיסקרטי, התקף נקי ופה ארוך וארומטי.תערובת: 60% מרלו, 40% קברנה סוביניון