תבשיל פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. אם יש לך בשר מבושל ביזון, מרז'ורם, בייקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: נזיד הפטריות של נטשה, תבשיל פטריות חומוס, ו אספרגוס ונזיד פטריות.
הוראות
1
לזרוק את בשר התבשיל לתוך קערת ערבוב בינונית, ולאחר מכן להוסיף את הקמח, מלח ופלפל. לזרוק את הבשר בקמח מתובל עד מצופה אחיד. שים את זה בצד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
תבשיל בשר בקר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
לחמם את שמן הזית בתנור הולנדי מעל חום בינוני, ולאחר מכן לזרוק את הבייקון. מטגנים את הבייקון בשמן החם עד פריך, ולאחר מכן לזרוק בצל חתוך ושום. לטגן אותם יחד עם בייקון, עד שקוף וריחני עמוק על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
לזרוק את הבשר, ומבשלים כ 5 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל אותם עם בשר התבשיל ובצל עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תבשיל בשר בקר
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
יוצקים את היין האדום ואת מרק העצם בשר בקר, דואג לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של הסיר. מערבבים את רסק העגבניות, ולאחר מכן טיפה ב טימין, רוזמרין ועלי דפנה. להנמיך את החום בינוני נמוך, ומבשלים, מכוסה, על 45 דקות עד הבשר הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
מרק עצמות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אבקת זרעי אהבה
צווארי עוף
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הסר את התבשיל מהחום, ולקטוף את התים, רוזמרין ועלי המפרץ.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירה הראשונה שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל & ניקל Vaca Vista קברנה סוביניון עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 115 דולר לבקבוק.