קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

תבשיל פירות ים

תבשיל פירות ים
תבשיל פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, מים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים לרתיחה עם ראשי דגים שמורים ועצמות, גזר, סלרי, בצל פרוס, ו peppercorns בסיר 6-8 ליטר רחב כבד, ואז ומבשלים, חשוף, קצף ברפרוף לפי הצורך, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים מלאי דרך מסננת גדולה לתוך קערה גדולה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. (יהיה לך על 6 כוסות מלאי.)
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים באגט לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ולאחר מכן מסדרים שכבה 1 במחבת אפייה רדודה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים עד טוסטים הם פריך ויבש, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
קוצצים דיונון מספיק כדי למדוד 1/4 כוס, ואז לזרוק הנותרים דיונון שלם עם 3/4 כפית מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
הסר כל עצמות סיכה מפילה דגים עם פינצטה או צבת needlenose, ולאחר מכן לחתוך פילה באלכסון לתוך חתיכות המשרתים ומפזרים 3/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
לבשל בצל קצוץ בשמן עם הנותרים 1/2 כפית מלח בסיר ניקה מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים אנשובי, שום, צ ' ילה חמה, רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אנשוביאנשובי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
5
מוסיפים דיונון קצוץ 1/2 כוס פטרוזיליה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דיונוןדיונון
6
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסף 1 מלאי כוס, ולאחר מכן לארגן דיונון שלם בשכבה 1 בסיר ולאחר מכן למקם פילה דגים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
דיונוןדיונון
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הוסף מספיק של מלאי שנותר רק כדי לכסות את הדגים ומבשלים על אש מתונה, חשוף, עד פילה הם רק מבושל דרך, 2 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מגישים טוסטים תבשיל מעל בצלחות מרק רדודות ומפזרים עם פטרוזיליה 2 כפות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תבשילתבשיל