תבשיל פלפל עם טוסט: Peperonata con Bruschetta
תבשיל פלפל עם טוסט: Peperonata con Bruschetta עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המרק שלך. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, חומץ שרי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Peperonata con Bruschetta (טוסטים פלפל מתוקים), ארוחת בוקר Bruschettan על טוסט אבוקדו, ו צדפות בגריל עם ברוסקטן על טוסט.
הוראות
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 2 כפות שמן זית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מוסיף את הפלפלים ו לטגן על חום גבוה 4 דקות, עד השחמה בקצוות והתרכך.
מוסיף את חומץ שרי ומלח ופלפל, לפי הטעם, להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל במשך 5 עד 7 דקות, עד פלפלים רכים. להתאים תיבול ולהניח בצד להתקרר.
מחממים את הגריל או את הגריל. גריל כל פרוסת לחם משני הצדדים עד פריך משחימים, ואז למעלה עם פפרונטה ומגישים.