תבשיל קישואים השלישי
תבשיל קישואים השלישי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, בצל, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל קישואים, תבשיל קישואים, ו תבשיל קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מכסים את תחתית תבנית האפייה במחצית מפרוסות הקישואים.
שכבה עם מחצית מטבעות הבצל, פרוסות העגבנייה ופרוסות הפפרוני.
מפזרים מחצית מכל אחת מגבינת הקוטג', גבינת הצ ' דר וגבינת המוצרלה. חזור על שכבות.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 עד 40 דקות, או עד שהקישואים רכים, והגבינה נמסה.