תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חלבון ביצה, שעועית, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא זול מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים סיר בינוני בתרסיס בישול, ומניחים על אש בינונית עד שהוא חם.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים קמח ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים גבינה, שמנת חמוצה, סוכר ומלח; מבשלים 5 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים, תוך ערבוב מתמיד.
מניחים שעועית ירוקה בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'; יוצקים את הרוטב על שעועית.
מערבבים בקערה תערובת מלית, מרגרינה וחלבון ביצה; מערבבים היטב ומפזרים מעל תערובת שעועית ירוקה.
אופים בחום של 350 למשך 25 דקות או עד לחימום יסודי.