קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה מאת קיקומן

תבשיל שעועית ירוקה מאת קיקומן
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה הביא לך את כלמתכונים. לכו לחנות ואספו בצל, קרם מרק פטריות, פירורי לחם קיקומן פנקו ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. נסו תבשיל קייל {עדכון על תבשיל השעועית הירוקה הקלאסית של חג ההודיה}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שכבו את שעועית המיתר המולבנת בתחתית תבשיל קדירה משומן. ממיסים חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מחבתמחבת
2
קולים את הפטריות, הבצל והשום בחמאה עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את השמנת של מרק פטריות. מערבבים לשלב מרק וירקות במחבת, יוצקים תערובת על שעועית מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ירקירק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים פירורי לחם פנקו.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות או עד שפירורי הלחם משחימים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור