קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

תבשיל תבשיל מרקש עם כבש (Tangia Mrakchiya)

תבשיל תבשיל מרקש עם כבש (Tangia Mrakchiya)
תבשיל ראשון מרקש עם כבש (Tangia Mrakchiya) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, פלפל טחון גס, רגל טלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תרמילי הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Clafoutis אגס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נזיד רווקים, צ'ילי מרקש, ו סטייק בגריל מרקש ותפוחי אדמה מתוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בקערה בגודל גדול, לשלב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ג ' ינג ' ר, פלפל, פאריקה, tumeric, אגוז מוסקט, קינמון, כמון, הל, קמח, שום, מלח ושמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
כורכוםכורכום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מערבבים את התערובת היטב עד שהיא יוצרת תערובת לחה עם עקביות של חול רטוב.
4
מוסיפים את חתיכות הטלה לקערה ומערבבים הכל עד שהבשר מכוסה היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מניחים את רסיסי הבצל על החלק התחתון של תנור הולנדי, טנג ' ין גדול, או צלחת אפייה אמייל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
יוצקים את המרק לתוך הסיר. הבצל משמש מתלה כדי לשמור על הבשר מוגבה מעל הנוזל במשך רוב זמן הבישול.מכסים את המחבת בנייר אלומיניום, ולאחר מכן לשים את המכסה על יצירת חותם הדוק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
אופים 2 ½ שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את המחבת מהתנור ורפרף כל שומן מורגש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר את הבשר והבצל לצלחת מנה גדולה מכוסה באופן רופף כדי לשמור על חם בזמן שאתה מסיים את הרוטב.הזז את הסיר ונוזל itâ € ™s לצינור ולהביא אותו לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומוסיפים לאט את החמאה קצת בכל פעם עד שהיא תחליב היטב והרוטב מתעבה מעט. רק מספיק כדי לגמוע כף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
יוצקים את הרוטב על הכבש ומגישים מיד עם קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)