תבשיל תיקון כרוב
תבשיל תיקון כרוב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המרק שלך. מתכון זה מכין 18 מנות עם 78 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 3 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. אם יש לכם חומץ, מלח, שעועית פינטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו תבשיל תיקון כרוב, תבשיל תיקון כרוב, ו תבשיל תיקון כרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד. בינתיים, בקומקום מרק או בתנור הולנדי, שלבו כרוב ובצל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 10 דקות או עד שהם פריכים-רכים.
מוסיפים את השעועית, העגבניות, החומץ, הסוכר והמלח.
מסננים בשר בקר; מוסיפים לתבשיל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2 שעות.