קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל תירס ובייקון מסולסל

תבשיל תירס ובייקון מסולסל
תבשיל תירס ובייקון מסולסל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך קופסת מתכון. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך חלב, פלפל, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים ותבשיל תירס, תבשיל תירס ובייקון, ו תבשיל תירס ובייקון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם עד פריך וחום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר, ומתפוררים כאשר קרים מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מערבבים תירס, בייקון מתפורר, ביצים, בצל, פלפל, חלב וקרקרים כתושים בתבנית אפייה מוכנה, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה, עד התבשיל מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
פלפלפלפל
קרקריםקרקרים
בצלבצל
תירסתירס
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור