תבשיל תירס חלפיניו
תבשיל תירס חלפיניו הוא תבשיל תירס ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תירס ואקום, פלפל חלפיניו כבוש, חלב שהתאדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . וזה די גרוע. נסו תבשיל תירס חלפיניו גביני, תבשיל תירס חלפיניו צ'דר מבושל איטי, ו מיני Jalapeno נקניקיות תירס ונקניקיות תירס {ללא גלוטן} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס תבשיל 9x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערת ערבוב, לשלב גבינת שמנת וחלב עד חלקה. מערבבים תירס ופלפל חלפיניו.
העברת תערובת למנה מוכנה לכסות עם מכסה או רדיד.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 עד 50 דקות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Casteller Cava Rosado עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.