תבשיל תרד-תפוחי אדמה
תבשיל תרד תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 257 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות ותקני קרם, מרגרינה, בצלים מטוגנים מקוריים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: תבשיל תפוחי אדמה ותרד, תבשיל תפוחי אדמה תרד ועשב, ו תבשיל תפוחי אדמה, נקניק ותרד לארוחת בוקר.
הוראות
מחממים מים, 1/2 כוס המרק והחמאה לרתיחה מהירה בסיר 2 ליטר.
הסר מהחום. מערבבים תפוחי אדמה ושמנת חמוצה רק עד לחלח.
בואו לעמוד על 1 דקה או עד הנוזל נספג. שוט עם מזלג עד חלקה.
הכן תרד כמו טפטף על תיבת; לנקז היטב. מערבבים יחד תרד, מרק שנותר וחצי הבצל. לסירוגין כף גדםכפית תערובת תפוחי אדמה ותרד לתוך ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל. הפעל סכין שולחן דרך תרד ותפוחי אדמה להסתחרר מעט.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד חם תוסס. למעלה עם בצל שנותר.
אופים על 5 דקות יותר או עד בצל הוא חום זהוב.