תבשיל תרד-תפוחי אדמה
תבשיל תרד תפוחי אדמה מערבולת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את מרק פטריות שמנת קלאסיקות ירקות, תרד, בצל מטוגן מקורי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל תרד-תפוחי אדמה, תבשיל תפוחי אדמה ותרד, ו תבשיל תפוחי אדמה תרד ועשב.
הוראות
מחממים מים חמים, 1/2 כוס המרק והמרגרינה לרתיחה מהירה בסיר 2 ליטר.
הסר מהחום. מערבבים ב 1 תפוחי אדמה נרתיק תיבול ושמנת חמוצה רק עד רטוב.
בואו לעמוד על 1 דקה או עד הנוזל נספג. שוט עם מזלג עד חלקה.
מערבבים יחד תרד, מרק שנותר וחצי הבצל. לסירוגין כף גדםכפית תערובת תפוחי אדמה ותרד לתוך ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל. הפעל סכין שולחן דרך תרד ותפוחי אדמה להסתחרר מעט.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד חם תוסס. למעלה עם בצל שנותר.
אופים על 5 דקות יותר או עד בצל הוא חום זהוב.