תוספת שרימפס ולימונצ'לו: מזנקול די
תוספת שרימפס ולימונצ'לו: מזנקול די לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם מלח ופלפל, פתיתי צ'ילי, עלי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. שרימפס ברוסקטן אל לימונצ'לו, עוגת לירה לימונצ'לו עם מילוי קורד לימון מאייר וגבינת עיזים, טימין וציפוי לימונצ' לו, ו תוספת ברוסקטה שרימפס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את הגריל או הברוילר.
במחבת חמה מחממים את שמן הזית.
מניחים שרימפס לתוך מחבת (לא להפוך שרימפס). מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים שום. מתפיחים עם לימונצ ' לו.
מוסיפים סחיטת לימון וגרידת חצי לימון. לאחר 3 דקות הופכים שרימפס, מכבים את האש ומוסיפים פתיתי צ ' ילי, עוד מיץ לימון ופטרוזיליה קצוצה.
בינתיים צולים או צולים את הלחם עד להזהבה.
מניחים 1 פרוסת לחם על כל צלחת. מחלקים את השרימפס על הלחם. מחלקים וכף את הרוטב מעל השרימפס.
מפזרים את הברוסקטה עם גרידת הלימון שנותרה ומגישים מיד.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סרגל הצד של רמי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
רמי צדדי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן
שנת 2017 החלה בחורף רטוב מאוד, וחידשה את מי התהום לאחר מספר שנים של בצורת. תקופת חום בסוף הקיץ האיצה את ההתבגרות באזורים רבים של גידול יין, אך הייתה לה השפעה מינימלית במחוז לייק. הפרי היה בבגרות אופטימלית ונקטף רק כמה ימים מאוחר יותר מאשר בשנים קודמות. האיכות הייתה יוצאת דופן, עם ביטוי חומצי וזני שמור היטב. יפה מרקם עם פריך, גימור בהיר.