תופים מנגו-סראנו
תופים מנגו-סראנו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לך לחנות ותביא שמן קנולה, צ'יילס סראנו, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלט חזיר מוצרלה, מנגו וסראנו, שיפודי דקר W / מנגו & סראנו חם & רוטב קממבר, ו סמוקי פילה עם סראנו-פפאיה סלסן וסראנו-מנטה-כוסברה צ'אטני.
הוראות
מוסיפים מים לתנור הולנדי לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מניחים עוף באוניית ירקות.
מניחים ספינת קיטור במחבת על פני מים; כיסוי. להפחית את החום בינוני נמוך. קיטור, מכוסה, 10 דקות.
הסר עוף מ steamer; מגניב. להתייבש.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף למחבת; מטוגנים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מוסיפים כוסברה ופרוס סראנו צ ' יילס פאן; לטגן 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מחבת מחום; העבר תערובת עוף לקערה גדולה באמצעות כף מחורצת.
מביאים צוף מנגו לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני. מבשלים 15 דקות או עד מופחת 1/4 כוס, ערבוב מדי פעם. מערבבים במיץ ליים ומלח כשר.
טפטוף תערובת מנגו על תערובת עוף; לזרוק.