תחש בלגי ממולא
אם יש לך חרדל דיז'ון, מלח כשר ופלפל, שוויצרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תחש בלגי ממולא, אנדיב בלגי עם טימין, ו סלט אנדיב בלגי.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס את תבנית האפייה עם ספריי בישול.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מקציפים בקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את החלב, מקציפים כל הזמן. אפשר לתערובת לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 8 דקות. כבה את החום ומערבבים את החרדל, שום, ו 1/4 כוס גבינה מגוררת.
בינתיים, לחתוך את גבעולי וודי של endives ולעשות חריץ עמוק לתוך אותם לאורך, לא ממש לחתוך אותם לשניים.
מניחים פרוסת גבינה קטנה במרכז כל עולש. מתבלים במלח ופלפל ומגלגלים כל עולש בחתיכת חזיר.
מניחים את endives עטוף, בצד התפר למטה, בתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים את הרוטב כדי למזג את הגבינה לתוך התערובת ויוצקים על endives. מכסים בנייר כסף ומבשלים 25 דקות. לחשוף, ולהוסיף את הנותרים 1/4 כוס גבינה מגורר. להעלות את החום ל 400 מעלות F ומבשלים 10 דקות יותר.
בואו להתקרר כמה דקות לפני ההגשה.
הערה של קוק: אם אנדיב בלגי אינו זמין, להחליף טריזים קטנים של כרוב ולהגדיל את זמן הבישול על ידי 10 דקות.