תחתית ארטישוק מוקפצת
תחתית ארטישוק Sauteed עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 255 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך תחתית ארטישוק ארוזת מים, עגבניות שזיפים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. נסו מכנסי ארטישוק מוקרמים, תחתיות ארטישוק ממולאות, ו תחתיות ארטישוק ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב ולזרוק סחוט ושטוף תחתית ארטישוק שטוף עם מיץ לימון. תניח בצד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להזיע בצל בשמן עד שקוף.
מוסיפים עגבניות ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 דקה. מערבבים בתיבול איטלקי ועלים בזיליקום מגורר.
מוסיפים לתחתונים ארטישוק עם מיץ לימון ומפזרים מלח ופלפל. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 10 דקות.
כדי לשרת, להסיר תחתית ארטישוק ומקום על צלחת הגשה כך הצד החלול הוא למעלה. ממלאים בתערובת בצל עגבניות.