תירס בגריל עם חמאת מיסו פיקנטית
תירס בגריל עם חמאת מיסו חריף עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 58 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו את סרירצ'ה, מלח כשר ופלפל, אוזני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תירס בגריל עם רוטב מיסו קוריאני חריף, Sriracha מייפל מיסו חמאה תירס בגריל, ו תירס בגריל של וונדי עם חמאת חלפיניו מתובלת (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד 4 כפות חמאה, מיסו, Sriracha, ו קאיין בקערה קטנה. תניח בצד.
תירס חמאה עם חמאה שנותרה, מתבלים במלח ופלפל, ואוזניים לעטוף בנפרד בנייר אלומיניום.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים תירס סוכל על גריל ומבשלים עד מכרז מעט חרוך, על 20 דקות, מפנה 4 פעמים במהלך הבישול.
הסר מן הגריל ולתת מגניב במשך 3 עד 5 דקות.
פתח תירס מסוכך, למרוח כל אוזן בחמאת מיסו פיקנטית, ולהגיש.