תירס בגריל עם מנגו-חמאת Habanero
תירס בגריל עם חמאת מנג יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך, תירס, צ'ילה habanero, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תירס בגריל עם מנגו-חמאת Habanero, תירס בגריל עם מנגו-חמאת habanero, ו מנגו בגריל-Habanero Jerk Chicken (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את המנגו קצוץ עם צוף מנגו, דבש habanero צ ' ילה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד המנגו הוא רך מאוד, על 10 דקות.
העברה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מסננים את מחית מנגו לתוך קערה קטנה ולתת מגניב, על 30 דקות.
מוסיף את מחית מנגו מקורר יחד עם החמאה, עלי כוסברה ומלח ומחית עד חלקה. לגרד את חמאת מנגו לתוך קערה קטנה, לכסות ולקרר עד צונן, כ -30 דקות.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. משוך את קליפות התירס למטה לבסיס הגבעולים, משאיר את הקליפות מצורף. זרוק את משי התירס. באמצעות מחרוזת הקצב, לקשור בחזרה את הקליפות. ממלאים קערה גדולה עם מים קרים, מלוחים ומטביעים את התירס במשך 10 דקות.
לנקז את התירס אבל לא לטפוח יבש. גריל את התירס על חום מתון, מפנה מדי פעם, עד רך משחימים כתמים, על 8 דקות.
מעבירים את התירס ללוחות, מורחים עם חמאת מנגו-habanero ומגישים.