תירס מתוק & דגים מעושנים צ'אודר
תירס מתוק & דגים מעושנים צ'אודר לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 622 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-86 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ידית של חמאה, חלב, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: דג מעושן ומרק תירס מתוק עם לחם שום herby, מרק חמור ים מעושן, ו מרק חמור ים מעושן.
הוראות
מחממים את החמאה בסיר גדול. טיפ בבייקון, ואז לבשל עד שמתחיל חום.
מוסיפים את הבצל, מבשלים עד רך, ואז לשפוך על החלב ומערבבים דרך תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את האדוק, ואז עוזבים לבשל בעדינות עוד 10 דקות. עד עכשיו הדג היה צריך להפשיר כך שאתה יכול לשבור אותו לחתיכות גדולות. מערבבים דרך התירס המתוק, ואז מבשלים עוד כמה דקות עד שהדגים מבושלים דרך ואת התירס המתוק יש הפשיר. לפזר על פטרוזיליה, אם שימוש.
מגישים עם שפע של לחם פריך.