קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס קרמל חג

תירס קרמל חג
אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר חום, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חג תירס קרמל רך, החלפת חגים | עוגות קרמל שוקולד, ו קפה קרמל מתובל לחופשה קלה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את 8 כוסות הפופקורן במחבת צלייה עם חמאה.ממיסים את מקל החמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים את הסוכר, מלח, סירופ תירס ו molasse. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. הכנס מדחום ממתקים למחבת (אני משתמש מדחום מטגן עמוק שיכול להיות נח על בסיס המתכת שלה) ומרתיחים תערובת לאט על חום נמוך, מבלי לערבב, עד שהטמפרטורה מגיעה לשלב הסדק הרך, על 285 מעלות. קריסטינה ציינה שזה יכול לקחת עד 45 דקות, אבל עם קבוצה קטנה יותר מצאתי שזה לקח הרבה פחות זמן.כאשר המדחום פוגע 285, מיד להסיר מן החום ומערבבים את הסודה וניל. מערבבים את התערובת, ואז מיד לשפוך באופן שווה על התירס צץ במחבת. מערבבים במהירות כדי לכסות את כל הפופקורן ומתפשטים באופן שווה על מחבת.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
אופים במשך 15 דקות ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים במשך 30 דקות, ערבוב באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מחבת מהתנור ומערבבים אגוזים, ציפוי היטב. חזור לתנור ואפה במשך 30 דקות יותר, ערבוב כל 10 דקות. הפוך תירס קרמל החוצה על נייר רדיד או דפי אפייה מרופדים בקלף בשכבה אחת. מגניב לחלוטין, ואז להתפרק לחתיכות בגודל הרצוי. שמור מאוחסן בשקיות אטומות או פחים.
מרכיבים שתצטרך
פופקורן קרמלפופקורן קרמל
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות