תנור הולנדי מרק שעועית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל לתנור הולנדי מרק שעועית שחורה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 176 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלי אורגנו, שמן צמחי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו תבשיל נקניק ושעועית הולנדי בתנור, שעועית שחורה פריך בתנור ותירס Flautas, ו קציצות הודו מצופות פשתן מטוגנות בתנור עם סלסה שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית בתנור הולנדי; מוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות שעועית.
חום לרתיחה. מרתיחים חשפו 2 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
באותו תנור הולנדי, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך.
מערבבים במרכיבים הנותרים.
חום לרתיחה. להרתיח 2 דקות. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים על 2 שעות או עד שעועית מכרז.
בזהירות לשפוך מרק לתוך בלנדר. כיסוי; להתמזג עד כמעט חלקה.