קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

תנור מטוגן בחמאה הליבוט

תנור מטוגן בחמאה הליבוט
תנור מטוגן בחמאה הליבוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1147 קלוריות, 143 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך תיבול יווני, חלב חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו תנור שום ועשב-הליבוט מטוגן, תנור שום ועשב מטוגן הליבוט, ו תנור חלב "מטוגן" עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים שקית פלסטיק גדולה לאגירה בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים את חלב החמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הוסף את פילה הליבוט וסגור את התיק. מקררים לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
4
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים חצי הקרקרים וחצי של התיבול היווני לתוך בלנדר. מכסים ודופק עד שהם הופכים פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווניתיבול יווני
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים לתוך קערה רדודה, וחזור עם הקרקרים הנותרים תיבול יווני.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווניתיבול יווני
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
להקציף ביצים עם מים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
הסר הליבוט מהתיק ולהשליך את המרינדה. לטבול דגים לתוך הביצה ולאחר מכן בפירורים עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
הליבוטהליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
9
מניחים פילה מצופה לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. אל תתנו להם לגעת, כפי שהם לרתך את עצמם יחד.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
טפטוף החמאה על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד שהדגים אטומים ופתיתים בקלות עם מזלג, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה