תערובת אורז בר בישול איטי היא ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לך בצל, גזר, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בשר חזיר מבושל איטי ומרק אורז בר, בישול איטי עוף ואורז בר, ו ירך חזיר איטי ומרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול איטי, מערבבים את כל החומרים למעט צנוברים, דובדבנים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות או עד אורז בר רך ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
3
בינתיים, מפזרים צנוברים במחבת כבדה ungreased. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד האגוזים מתחילים חום, ואז ערבוב כל הזמן עד האגוזים הם חום בהיר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
ממש לפני ההגשה, מערבבים דובדבנים וצנוברים קלויים לאורז בר.