קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-אגס גראטן

תפוח-אגס גראטן
תפוח אגס גראטן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, קצפת, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אגס ובצל אדום מוקרם, דלעת סקווש ואגסים Gratin, ו כל תפוח יש כוכב שלה & A עבור רוטב אגס תפוחים.

הוראות

1
קליפה וליבה תפוחים ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים פירות לאורכו לתוך כ 1/2 אינץ ' עבה טריזים; מקום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
גרגר פיל (חלק צהוב בלבד) מלימון, ולאחר מכן מיץ ream.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים לקלף ומיץ תפוחים ואגסים, יחד עם סוכר, דומדמניות ורום; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים לתוך צלחת אפייה 2-2 1/2 ליטר רדודה.
6
מניחים ביסקוטי בשקית פלסטיק 1-ליטר לנעול ולרסק קלות עם סיכה מתגלגלת לעשות 1 1/2 כוסות פירורים גסים; לשפוך לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים חמאה וקינמון ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים תערובת פירור באופן שווה על פירות.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים קרם באופן שווה מעל ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד שהפרי רך כאשר פירסינג וציפוי פירור הוא השחמה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
תן gratin מגניב לפחות 10 דקות; לשרת חם או מגניב. לגרוף על צלחות או קערות ומעל עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך