תפוח-אגס גראטן
תפוח אגס גראטן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, קצפת, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אגס ובצל אדום מוקרם, דלעת סקווש ואגסים Gratin, ו כל תפוח יש כוכב שלה & A עבור רוטב אגס תפוחים.
הוראות
קליפה וליבה תפוחים ואגסים.
חותכים פירות לאורכו לתוך כ 1/2 אינץ ' עבה טריזים; מקום בקערה גדולה.
גרגר פיל (חלק צהוב בלבד) מלימון, ולאחר מכן מיץ ream.
מוסיפים לקלף ומיץ תפוחים ואגסים, יחד עם סוכר, דומדמניות ורום; מערבבים בעדינות.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 2-2 1/2 ליטר רדודה.
מניחים ביסקוטי בשקית פלסטיק 1-ליטר לנעול ולרסק קלות עם סיכה מתגלגלת לעשות 1 1/2 כוסות פירורים גסים; לשפוך לתוך קערה קטנה.
מוסיפים חמאה וקינמון ומערבבים.
מפזרים תערובת פירור באופן שווה על פירות.
יוצקים קרם באופן שווה מעל ציפוי.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד שהפרי רך כאשר פירסינג וציפוי פירור הוא השחמה, 30 עד 40 דקות.
תן gratin מגניב לפחות 10 דקות; לשרת חם או מגניב. לגרוף על צלחות או קערות ומעל עם גלידה.