תפוח אדמה מתוק-סלק
חשיש בטטה-סלק יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 102 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, בצל, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: סלק ותפוחי אדמה חשיש, חשיש בטטה, ו חשיש בטטה.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לזרוק את תפוחי אדמה מתוקים לחתוך סלק עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים על גיליון אפייה מצופה קלף ואופים עד שהירקות זהובים, כ -25 עד 30 דקות, ערבוב כל 10 דקות.
בינתיים, במחבת בינונית על חום בינוני נמוך, מוסיפים את הבייקון ומעבדים את השומן עד הבייקון הוא פריך.
מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח, וממשיכים לבשל עד שהבצל מתחיל לקרמל ולהפוך לזהב, כ -10 דקות.
מוסיף את תפוחי האדמה המתוקים הקלויים סלק למחבת ומערבבים לשלב בישול עוד 5 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת צורך לשרת מיד.