תפוח אדמה שמנת עם מרק רוזמרין
תפוח אדמה קרמי עם מרק רוזמרין עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 328 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 76 סנט למנה מנות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 32 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם סוכר, רוזמרין, חצי וחצי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. נסו תפוח אדמה שמנת עם מרק רוזמרין, בטטה שמנת ורוזמרין פנה, ו מרק דלעת מרווה רוזמרין שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה במחבת מטגן גדולה ועמוקה עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים תפוחי אדמה, ואז בצל; מטגנים, מערבבים מעט מאוד בהתחלה, ואז בתדירות גבוהה יותר, עד שהדלעת מתחילה להזהיב, 7 עד 8 דקות.
מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים חמאה, סוכר ושום; ממשיכים לבשל עד שכל הירקות הם בצבע קרמל מנומר עשיר, כ -10 דקות יותר.
מוסיפים פלפל קאיין; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, מכוסים חלקית, עד שתפוחי האדמה רכים, כ -10 דקות.
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית (הוספת רוזמרין טרי)עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, פורקו אותו על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטפו את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי 'לנקות' את המכל, יוצקים מעט חצי וחצי, מערבבים בקצרה ואז מוסיפים למרק.)
מחזירים לתבנית (או לסיר מרק); מוסיפים מספיק חצי וחצי כך שהתערובת תהיה כמו מרק, אך עם זאת סמיכה מספיק כדי לצוף לקישוט. טועמים, ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
מחממים, מצקת לקערות, מקשטים ומגישים.