תפוח-אוכמניות קרם פאף גלידות
גלידות תפוח-אוכמניות קרם עלים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. מתאים ל-7 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, לקשט: ענפי מנטה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו ג'אבה הפחזנית-פחזנית תוצרת בית, גלידות אדומות, לבנות ואוכמניות, ו גלידת עוגת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 3/4 כוס מים וחמאה לרתיחה בסיר גדול; להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים קמח ומלח; מכים בכפית עץ עד שהתערובת יוצאת מצדי המחבת.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם עד חלקה. זרוק את הבלילה על ידי 2 כף מעוגלתשלושים סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה משומנת קלות.
אופים ב 450 במשך 10 דקות; להפחית את הטמפרטורה ל 325, ואופים 15 יותר דקות או עד הזהב.
פחזניות קרם פירס עם מזלג לתת בריחה קיטור, וקריר.
הפשרת תפוחים escalloped במיקרוגל בינוני (50% כוח) 6 עד 7 דקות. מערבבים יחד תפוחים, אוכמניות, ומיץ לימון.
פיצול פחזניות לשניים; למלא עם גלידה, העליון עם תערובת תפוחים, ולהחליף בצק העליון.