קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-בייקון גאלט

תפוח-בייקון גאלט
גאלט בייקון תפוח יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, בייקון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אפל גאלט, אפל גאלט, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד הזהב אבל עדיין רך, על 6 דקות; להסיר מגבות נייר. שמור 1 כף של טפטוף בקערה קטנה; לקרר עד קר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
קערהקערה
2
דופק 2 פרוסות של בייקון במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים 1 1/2 כוסות קמח 2 כפות סוכר ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
4
מוסיף את טפטוף בייקון הצונן ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
5
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה עם כמה חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
טפטוף ב 4 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף ולהירגע עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' בין 2 גיליונות של קלף מקומח קלות. לקלף את הסדין העליון של הקלף, ולאחר מכן להפוך את הבצק על תבנית אפייה מוכן. לקלף את גיליון הקלף. מקררים את הבצק עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. הפוך את המילוי: לקלף את התפוחים ולפרוס 1/4 אינץ ' עבה. לזרוק עם מיץ לימון, קינמון, 3 כפות סוכר ואת הנותרים 1 כף קמח בקערה גדולה. מסדרים את התפוחים במרכז הבצק, משאירים גבול 2 אינץ'. מקפלים את קצה הבצק על המילוי, קפלים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
10
חותכים את הנותרים 4 פרוסות בייקון לחתיכות בגודל ביס ומפזרים על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
11
מברשת את הקרום עם הביצה ומפזרים את הנותרים 3 כפות סוכר על כל גאלט.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
סוכרסוכר
ביצהביצה
12
אופים עד התפוחים רכים ואת הקרום הוא חום זהוב, על 50 דקות. (אוהל רופף עם נייר כסף אם המילוי מקבל חום מדי.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
מוציאים מהתנור ומברישים את המילוי בסירופ מייפל בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
העברה למתלה כדי להתקרר מעט לפני ההגשה.
15
צילום: יונהי קים