תפוח-בייקון גאלט
גאלט בייקון תפוח יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, בייקון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אפל גאלט, אפל גאלט, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד הזהב אבל עדיין רך, על 6 דקות; להסיר מגבות נייר. שמור 1 כף של טפטוף בקערה קטנה; לקרר עד קר, על 15 דקות.
דופק 2 פרוסות של בייקון במעבד מזון עד הקרקע דק.
מוסיפים 1 1/2 כוסות קמח 2 כפות סוכר ודופק לשלב.
מוסיף את טפטוף בייקון הצונן ודופק לשלב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה עם כמה חתיכות בגודל אפונה.
טפטוף ב 4 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף ולהירגע עד המשרד, לפחות 1 שעה.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' בין 2 גיליונות של קלף מקומח קלות. לקלף את הסדין העליון של הקלף, ולאחר מכן להפוך את הבצק על תבנית אפייה מוכן. לקלף את גיליון הקלף. מקררים את הבצק עד מוכן לשימוש.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. הפוך את המילוי: לקלף את התפוחים ולפרוס 1/4 אינץ ' עבה. לזרוק עם מיץ לימון, קינמון, 3 כפות סוכר ואת הנותרים 1 כף קמח בקערה גדולה. מסדרים את התפוחים במרכז הבצק, משאירים גבול 2 אינץ'. מקפלים את קצה הבצק על המילוי, קפלים לפי הצורך.
חותכים את הנותרים 4 פרוסות בייקון לחתיכות בגודל ביס ומפזרים על המילוי.
מברשת את הקרום עם הביצה ומפזרים את הנותרים 3 כפות סוכר על כל גאלט.
אופים עד התפוחים רכים ואת הקרום הוא חום זהוב, על 50 דקות. (אוהל רופף עם נייר כסף אם המילוי מקבל חום מדי.)
מוציאים מהתנור ומברישים את המילוי בסירופ מייפל בעודם חמים.
העברה למתלה כדי להתקרר מעט לפני ההגשה.