תפוח דלעת גאלט
תפוח דלעת גאלט יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בורבון, מלח, סוכר טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. נסו תפוח-דלעת גאלט, תפוח דלעת גאלט, ו גאלט דלעת מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ומתגלגלים לסבב גדול ב-1/8. עבה.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בקלף ומקררים עד למילוי.
מחממים תנור ל-375 עם מתלה בתחתית.
הניחו פרוסות דלעת על תבנית אפייה משומנת. צלי, פונה פעם אחת, עד מכרז כאשר פירסינג, על 10 דקות.
מערבבים תפוחים, תבלינים, מלח, קמח, שניהם סוכרים, ובורבון עד מצופה באופן שווה.
להוסיף דלעת ולזרוק רק כדי לשלב.
יוצקים מילוי תפוח למרכז הבצק, ומשאירים 1 1/2-in. גבול. מקפלים קצוות על פירות, ומאפשרים לבצק להתקפל תוך כדי תנועה. טובלים מברשת מאפה במים ומברשת מקופלת קצוות הבצק.
אופים גאלט עד השחמה מבעבע, על 1 1/4 שעות.