קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

תפוח דלעת גאלט

תפוח דלעת גאלט
תפוח דלעת גאלט יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בורבון, מלח, סוכר טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. נסו תפוח-דלעת גאלט, תפוח דלעת גאלט, ו גאלט דלעת מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ומתגלגלים לסבב גדול ב-1/8. עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
2
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בקלף ומקררים עד למילוי.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מחממים תנור ל-375 עם מתלה בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הניחו פרוסות דלעת על תבנית אפייה משומנת. צלי, פונה פעם אחת, עד מכרז כאשר פירסינג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מערבבים תפוחים, תבלינים, מלח, קמח, שניהם סוכרים, ובורבון עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
תפוחתפוח
תבליניםתבלינים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
6
להוסיף דלעת ולזרוק רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
7
יוצקים מילוי תפוח למרכז הבצק, ומשאירים 1 1/2-in. גבול. מקפלים קצוות על פירות, ומאפשרים לבצק להתקפל תוך כדי תנועה. טובלים מברשת מאפה במים ומברשת מקופלת קצוות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
פירותפירות
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
מפזרים קצוות עם סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
9
אופים גאלט עד השחמה מבעבע, על 1 1/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו להתקרר לפני חיתוך.