תפוח חום בטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח חום בטי. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קינמון, טארט תפוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תפוח חום בטי, תפוח-Fig Brown Betty, ו תפוח חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. באמצעות 1/2 כף חמאה, בנדיבות חמאה 8 x 8 צלחת אפיית זכוכית. מחלקים את החמאה שנותרה לשמונה פרוסות ומניחים בצד. בקערה קטנה, מערבבים סוכר, קינמון ואגוז מוסקט ומניחים בצד. בקערה גדולה לזרוק תפוחים במיץ לימון ווניל.
מפזרים פירורים רק כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת חמאה. ואז שכבה עם חצי מהתפוחים, מפזרים חצי מתערובת הסוכר.
מוסיפים את התפוחים הנותרים ואת טפטוף עם סיידר קשה וכל מיץ לימון שנותר וניל נשאר בקערה, ולאחר מכן העליון עם פירורים הנותרים מפזרים תערובת הסוכר שנותר.
הוסף טפיחות חמאה לראש המרווח אותם באופן שווה. מכסים צלחת עם מכסה או רדיד אלומיניום ואופים במשך 20 דקות.
הסר רדיד ואופים במשך 15-20 דקות או עד פירורים הם חום זהוב.
מגישים חם עם קצפת או גלידה.