קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

תפוח ממולא חזיר ירך צלוי

תפוח ממולא חזיר ירך צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוח ממולא בשר חזיר צלי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קוביות לחם, בצל, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו בשר חזיר ממולא צלי, בשר חזיר צלוי עם תפוחי ים ממולאים, ו בשר חזיר ממולא בשר חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל, התפוחים והמרווה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצלבצל
מרווהמרווה
4
לטגן עד שהתרכך.
5
הסר מהחום ומערבבים בעדינות את הלחם, ביצה, חמאה ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
לחםלחם
ביצהביצה
6
מוסיפים את מרק העוף בהדרגה עד שהכל רטוב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
7
בואו תערובת מלית להתקרר לחלוטין לפני לשים אותו מותן חזיר. כפית את המילוי במורד החזיר, אופקית, בקו.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מילוימילוי
חזירחזיר
8
לגלגל את החזיר על המילוי, בסגנון רול ג ' לי, מסתיים עם התפר למטה בצד שומן למעלה. קל להבקיע את השומן, בדפוס יהלום, עם סכין חדה. קשרו היטב את צלי החזיר בחוט הקצב, קשרו אותו עם יותר מלח ופלפל, והעבירו למחבת צלייה. צולים את החזיר בתנור שחומם מראש במשך כ -90 דקות או עד מדחום שנקרא מיידית רושם 160 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלי חזירצלי חזיר
מילוימילוי
ג'ליג'לי
חזירחזיר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
סכיןסכין
תנורתנור
9
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מקשטים עם תפוחים ועשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
תפוחתפוח