תפוח-עוגת קינמון
עוגת תפוחים וקינמון היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו את מילוי עוגת תפוחים, תערובת עוגת תבלינים, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת תפוח קינמון חמה אדומה, קינמון-עוגת תפוחים, ו עוגת תפוחים קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ריסוס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה יבשה, מילוי עוגה וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 2 דקות. הבלילה תהיה עבה.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים חצי מהתערובת על הבלילה במחבת.
מורחים את הבלילה שנותרה במחבת; מפזרים סוכר שנותר-תערובת קינמון.
אופים 32 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי; מגניב לחלוטין.
מגישים עם ציפוי מוקצף. החנות מכוסה באופן רופף.