קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
מגזין

תפוח-פודינג לחם שוקולד

תפוח-פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם תפוחים-שוקולד נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוח-פודינג לחם שוקולד צ'יפס, פודינג לחם שוקולד מריר ותפוח, ו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375º F.In קערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את החלב, חלב מרוכז, וניל, סוכר ואת הביצים מוכות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים מחבת רוטב בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה, התפוחים והקינמון. מערבבים ומבשלים כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים לחם לתערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
תן לו לעמוד במשך כ 20 דקות או עד הלחם סופג את רוב התערובת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מוסיפים את התפוחים ושוקולד צ ' יפס לתערובת ומערבבים היטב.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פודינג לתוך ramekins במחבת צלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים חמים.אני רוצה להודות לג ' וני ב "אוכל"..מחשבה ל!"for the: Friendship award.אני באמת מעריך את זה.