תפוח-פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם תפוחים-שוקולד נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחים, סוכר, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוח-פודינג לחם שוקולד צ'יפס, פודינג לחם שוקולד מריר ותפוח, ו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375º F.In קערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את החלב, חלב מרוכז, וניל, סוכר ואת הביצים מוכות ומערבבים היטב.
מניחים מחבת רוטב בינונית על חום בינוני ומוסיפים את החמאה, התפוחים והקינמון. מערבבים ומבשלים כ 7 דקות.
תן לו לעמוד במשך כ 20 דקות או עד הלחם סופג את רוב התערובת.
מוסיפים את התפוחים ושוקולד צ ' יפס לתערובת ומערבבים היטב.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פודינג לתוך ramekins במחבת צלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 45 דקות.
מגישים חמים.אני רוצה להודות לג ' וני ב "אוכל"..מחשבה ל!"for the: Friendship award.אני באמת מעריך את זה.