תפוח-רוטב בורבון
אם יש לך סוכר חום חזק, תפוח טעים זהוב, ויסקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 20%. מתכונים דומים: תפוח-בורבון הודו ורוטב, תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, ו בורבון אפל קליפים עם קרם בורבון.
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום. להשליך עלה דפנה.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בתפוח ובצל; מטוגנים 8 דקות או עד הבצל רך ותפוח מתחיל לקרמל.
לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד חלקה. בהדרגה להוסיף מיצי פאן תערובת מיץ תפוחים למחבת, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל.