קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

תפוח-רוטב בורבון

תפוח-רוטב בורבון
אם יש לך סוכר חום חזק, תפוח טעים זהוב, ויסקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 20%. מתכונים דומים: תפוח-בורבון הודו ורוטב, תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, ו בורבון אפל קליפים עם קרם בורבון.

הוראות

1
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2
הסר מהחום. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בתפוח ובצל; מטוגנים 8 דקות או עד הבצל רך ותפוח מתחיל לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד חלקה. בהדרגה להוסיף מיצי פאן תערובת מיץ תפוחים למחבת, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'