תפוחי אדמה אפויים ותפוחים
בטטות ותפוחים אפויים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 201 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תפוחים טארט, סוכר חום, בטטות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו מתכון בטטות ותפוחים אפויים, בטטות אפויות ותפוחים ירוקים, ו מייפל קינמון אפוי בטטות ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את הבטטות לתנור הולנדי; מכסים במים. מכסים ומביאים לרתיחה; מבשלים 30 דקות או סתם עד שהם רכים.
מסננים; מגניב מעט. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים ל -1 / 2 אינץ'. פרוסות. מסדרים מחצית מהפרוסות ב -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם התפוחים ופרוסות הבטטה שנותרו.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את הסוכר החום, החמאה ומיץ התפוחים תוך ערבוב מתמיד.
יוצקים מעל תפוחי אדמה ותפוחים.
אופים, ללא כיסוי, ב 325 ל 30 דקות או עד תפוחים רכים.
מפזרים פירורי ג ' ינג ' ר.