פעמיים אפוי תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, חלב, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
לשטוף את תפוחי האדמה ולנקב אותם במזלג. לשפשף את תפוחי האדמה עם שמן זית ולמקם אותם על מחבת ג ' לירול או גיליון עוגיות גדול עם שפה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
עוגיות
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
4
אופים את תפוחי האדמה במשך 45 דקות עד שעה, או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור וחותכים אותם לחצי לאורכו. תניח בצד. להפחית את הטמפרטורה של התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את בשר תפוחי האדמה לתוך קערת ערבוב חשמלית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
7
מוסיפים את החלב, החמאה, שמנת חמוצה, גבינה, מלח שום, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלח שום
שמנת חמוצה
חמאה
גבינה
חלב
8
מערבבים עד שמנת. מחלקים את התערובת באופן שווה וכפית אותו בחזרה לתוך קליפות תפוחי האדמה. החזירו את תפוחי האדמה לתנור למשך 15 דקות.