תפוחי אדמה-בייקון חשיש
חשיש תפוחי אדמה-בייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בייקון, תפוחי אדמה זהב יוקון, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בייקון תפוחי אדמה חשיש, בייקון ותפוחי אדמה חשיש, ו סלמון, בייקון ותפוחי אדמה חשיש.
הוראות
במחבת כבדה, מבשלים את הבייקון עד פריך.
תעביר את זה לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
הסר את כל אבל 1 כף השומן ולהחזיר את המחבת לחום גבוה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, בצל ירוק לבן (אם משתמשים), שום, מלח, פלפל, ו 1/4 כוס מים. מביאים לרתיחה.
מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, 8 עד 10 דקות.
מוסיף את הבייקון, שבור לחתיכות. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ -10 דקות יותר.
הסר מהחום, מקשטים עם בצל ירוק (אם שימוש), ומגישים.