קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות30
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה וסלריאק גראטן

תפוחי אדמה וסלריאק גראטן
תפוחי אדמה וסלריאק גראטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, גבינת גרוייר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה וסלריאק גראטן, תפוחי אדמה וסלריאק גראטן, ו סלריאק, גזר לבן ותפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף את הצדדים ואת החלק התחתון של צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול עם חצאי שום. חצאי שום למחוץ; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
חותכים את הסלריאק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; חותכים פרוסות לרבעים כדי למדוד 2 כוסות, תוך שמירה על שאריות הסלריאק לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
4
מניחים 2 כוסות celeriac, תפוחי אדמה, ו 3 ענפי טימין בסיר גדול, ומכסים עם מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז; לנקז להשליך קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, לשלב קמח, מלח ופלפל בסיר קטן; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מערבבים שום כתוש ו 1 תימין sprig.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מניחים את המחבת על חום בינוני, ומבשלים עד עבה (כ 10 דקות), תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום; מערבבים בגבינה 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מסדרים תפוחי אדמה וסלריאק בתבנית אפייה; יוצקים רוטב על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
מפזרים 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה. להשליך קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה